Категория: Спорт

Якщо людина активно займається спортом, але не може отримати достатньо білку з простої їжі, вона вдається до протеїну. Але як бути тим, у кого протеїн викликає тяжкість у шлунку і інші неприємні відчуття? У такому разі буде незайвим придбати амінокислоти окремо або в комплексі, а найбільш оптимально – BCAA.

BCAA 3D ​​BioTech USA (90 caps.) – капсульовані амінокислоти BCAA – лейцин, ізолейцин і валін в класичних пропорціях 2:1:1. Ця спортивна добавка допомагає атлетам будь-якого професійного рівня прискорити прогрес в силових напрямах спорту. Будь то метою жироспалювання, сушка, набір м'язової маси або поліпшення силових показників – BCAA 3D ​​допоможуть домогтися призначеної мети в прискорені терміни, а після закінчення прийому досягнуті результати не зникнуть.

BCAA – це амінокислоти, які серед усіх живлять м'язи на 33-36% – тобто є надзвичайно важливими для м'язового зростання і усунення катаболізму. При цьому вони належать до класу незамінних – в організмі самі не синтезуються. Відповідно, для прогресу потрібно забезпечити приплив BCAA ззовні, за допомогою таких добавок як «БЦАА 3Д» від БіоТеч: кількості зі звичайної їжі просто недостатньо, оскільки у спортсменів-силовиків підвищена потреба в поживних речовинах.

Дія BCAA 3D ​​BioTech USA

  • Дає ресурси для повноцінної регенерації м'язів після тренувань
  • Стимулює зниження маси тіла за рахунок жиру
  • Виступає як додаткове джерело енергії при тривалих і інтенсивних тренінгах
  • Підвищує витривалість і продуктивність на тлі зниженої стомлюваності
  • Допомагає наростити суху мускулатуру і поліпшити її промальовування

Важливий і неминучий етап перед фазою зростання і зміцнення – це відновлення м'язової тканини. На кожному тренінгу м'язи піддаються величезним навантаженням, і м'язова тканина отримує безліч ушкоджень, які згодом повинні зажити, що веде до підвищення сили м'язів. Однак для цього необхідні ресурси – амінокислоти, в першу чергу BCAA. Коли в організмі достатня кількість BCAA, немає потреби розщеплювати м'язовий білок до амінокислот – запобігає катаболізму. Таким чином, створюються оптимальні умови для збільшення м'язової маси, а також зменшення жирового прошарку без шкоди для м'язів.

Рекомендації щодо застосування BCAA 3D

Денна норма складається з трьох капсул. Приймайте по одній капсулі за 40-60 хвилин до тренування, відразу після і на ніч. У дні відпочинку – три капсули протягом дня.

Джерело: https://proteininkiev.com.ua/g16299772-aminokisloty-bcaa-arginin



Обратите внимание на следуюшие статьи: