Категория: Спорт

Як кричали уболівальники, "Динамо" заєбало!!! Тому що не змогло переграти "Олександрію", зустріч закінчилась з рахунком 1:1. Якщо враховувати дискваліфікацію Хачеріді, в центр захисту С.Ребров поставив Даніло Сілву та Домагоя Віду.

Як передає футбольний сайт http://komanda-ua.com, на 44 хвилині "Динамо" вдалося створити перший небезпечний момент. Розрізну передачу на Ярмоленка віддав Буяльський, але Андрій, в ближньому бою не зміг переграти Леванідова.

На старті другого тайму на Дерліса класно закинув Сидорчук, завдяки чому з близької відстані був відкритий рахунок. Вже через двадцять п’ять хвилин Микицей міг встановити нічию, але вдарив дуже сильно і м’яч перелетів значно вище воріт. У цей же час поле покинув Даніло Сілва, через травму. Бразилець зміг запам’ятатися глядачам ударом через себе.

Далі на 79 хвилині стався гол "Олександрії". Втратити м’яч поблизу чужого штрафного майданчика зумів Мораєс, що дозволило господарам почати контратаку. Свіжий Старенький віддав передачу на Пономара, хоча до м’яча першими встигали Рудько та Віда, вони не поділили між собою сферу. Цією помилкою киян вміло скористався Пономар. В результаті маємо нічию. Цікаво, це сенсація? А може закономірний результат?

Тепер в киян 24 бали. В 13 турі "Динамо" буде старатися переграти "Карпати".



Обратите внимание на следуюшие статьи: